#tiptuesday

https://lovelula-hyperionmajor.netdna-ssl.com/spree/products/7150/original/elite-skincare-selection-box.jpg?1391101010
But it' not Tuesday, it's not even Thursday, it's Friday! But I have plans for a theme of blog posts next week so this will only disturb my idea.
I've come across an awesome UK webshop that focuses on natural beauty. But what makes LoveLula different from the other webbshops we know of is that they not only have a beauty box subscription, but they also offer monthly beauty boxes without subscription! (Read: beauty boxes)
It's an awesome way to test new brands and things, and is just the kind of idea I've been thinking about that stores should do more often!
And it's Free WWD!
 
(click on one of the boxes for more info)
 
What do you think about beauty boxes like these?
Have you shopped at LoveLula before, your experience?
 
*This may sound like it I'm getting paid to post this, but haha I'm not that lucky... YET!

Comment

leave a comment

Jenny wrote @ 18:00:54

Du åt ju enligt 801010 förut, om jag nu inte helt är ute o cyklar.. Så du borde kolla in den här videon. http://www.youtube.com/watch?v=ZZaK2xj__xg

Svar: Jo, och följer fortfarande, men inte helt så rå som i somras.Som sagt är jag lite trött på att bevisa punkter :)
Jag förespråkar inte vad som är rätt eller fel för alla människor i världen, men enligt många såna där predikanter så borde jag och många andra ha stora svårigheter och ligga på sjukhus med dropp haha om du vet vad jag menar ;)
Och jag undrar om du faktiskt tagit hjärta och öppenhet till dig att läsa 801010 eller om någon annan low fat vegan diet? En bok jag börjat läsa är Healthy at 100 som är väldigt intressant. Nu är HCLF såklart inte det enda sättet att bli gammal på men det är den livsstil som jag finner passar mig just nu :)
Men tack för att du bryr dig!
Isabel

Jenny wrote @ 22:11:50

Jag har ätit low fat vegan, och då 801010 (ej raw dock).. men jag har väldigt svårt för för socker i kroppen, främst fruktsocker. Då min mage blir uppblåst direkt.
Du behöver inte bevisa några punkter. Har jag aldrig bett heller.
Och jag vet hur det är när folk försöker "övertala" en om att äta annars. Jag är vegan och äter varken socker, gluten eller nånting processerat. Och varje dag när man är kring andra som inte äter så, så får man hela tiden höra att mjölk är bra, kött är bra, socker är bra.. osv..
Jag försöker inte bevisa något för dig. Utan bara visa dig en video. Det var allt.


Svar: Jag tog inte illa upp så du vet.Många svenskar som inte läst 801010 som försöker bevisa sina punkter är jag trött på, och därför är jag lite på med att folk ska först läsa böcker om ämnet innan de ger en synpunkt. Men kul att du läst och försökt! Jag har ju kommit fram till att livsstilen passar inte allas situation eller magar, och det får man ta. Men jag hör dagligen om folk som klagar "min mage skulle aldrig tåla så mycket socker..." men som aldrig tagit sig an och provat i en längre tid - för förändring tar tid. Men du försökte säkert experimentera så mycket du kunde utan det resultat du ville ha, jag hoppas du fann det alternativ som passar dig bäst :)

Angående videon så är Gabriel lite av en vinglig källa då han i en dokumentär "Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days", säger exakta motsatsen att den bästa dieten för diabetes är HCRV. Det är en dokumentär där folk kommer till hans retreat för att bota diabetes, och det funkar väldigt bra. Jag har påläst om fruktsocker och naturlig mat för att bilda min egen uppfattning om ämnet.
Sedan tror jag han säljer något supplement också, och folk som försöker sälja en mer än en livsstil i mina ögon ska ses med en gnutta salt om vad de plötsligt börjar säga haha

Men jag bör nog göra en uppdatering på min kost och så, för jag tror folk har lite fel uppfattning om hur jag äter. Jag tänker mycket för mig själv och moddar, det är inte som jag halsar i mig en 10-banana smoothie med kokossocker och dadlar i mig varje dag :P Nä, sånt låter jag Freelee förespråka. Men jag tänkte göra en sådan uppdatering och summering när det gått ett år av detta experiment, vilket blir i slutet av April :D

Ha en trevlig fortsatt helg och tack för att du läser och kommenterar! <3
Isabel

Trackback