mirro.Det börjar kicka igång det här med renovering av köket. Vi har börjat kontakta lite firmor, och bestämt oss om hur vi vill ha det. Med att köket renoveras måste garderoben och städskåpet som sitter ihop med köket också fixas till. Det är ovisst om vi ska byta ut inredningen och bara sätta dit skjutdörrar eller om vi ska göra hela pick-o-packet, problemet är att hur vi än gör det måste det bli skräddarsytt. Ikea är väl första tanken, men dem räknades fort bort efter några kalkyleringar; Ikea är billigt och snyggt, men inte skräddarsytt.

Vi har garderobsluckor ända upp till taket, vilket når upp till 250 cm. Vi båda är ense om att sätta dit skjutdörrar i spegelglas som når ända upp från golv till tak - med tanke på att den enda helkroppsspegeln vi har är våran Tom Dixon.
Det som är viktigt för mig är att det ska vara snyggt och praktiskt. Jag gillar ju alla praktiska lösningar Ikeas garderober har och vill hitta något liknande men som är anpassad.
Så igår fick jag upp ögonen över företaget Mirro! Visst finns det andra företag som dem, men det finns en viss elegans i deras inredning. Deras utställningar på Beijer är inget man höjer ögonbrynen på, men efter att jag bläddrat igenom deras broschyr och klickat runt på hemsidan så är jag praktiskt taget såld och ber Peter att vi måste fixa en offert ifrån dem!
Jag vart väldigt förtjust i deras nedfällbara klädstång för som sagt vill vi utnyttja utrymmet längst upp som vi knappt når (eller som jag inte når).

Om ni läsare har själva några tips och idéer på garderobslösningar så får ni gärna dela med er av dem! Kanske ni till och med har någon erfarenhet av Mirro? Just nu behövs all hjälp man kan få!

Comment

leave a comment

Trackback