caron callahan s/s 2012

caron callahan  caron callahan  caron callahan
caron callahan

20120331


Nu drar P och jag till sthlm för att va kattvakt!
Kommer bli en hel del turistvandringar, få se hur mycket tid som kommer läggas på annat än bloggen under veckan.
Ha en trevlig påskvecka! Ciao!

Lonely Hearts A/W 2012

via studded hearts

hopelessly attracted to you.
(H&M blazer, Weekday top and Weekday Vintage leather shorts)

smoking red hot.ph1 paige adams-geller, ph2 shopbop

Apropå jeans så blev man väldigt sugen på ett par röda som matchas lagomt tillsammans med en enkel vit tröja och fina klackar... och en hund.

easter inspo.


pinterest

LEVI’S CURVE ID IN PASTELS.

LEVI’S CURVE ID PASTEL ANKLE SKINNY
via mixmag

Det var väl lite här om veckorna som jag och P hade en konversation om jeans och jag önskade att Levi's Curve ID skulle komma ut med en lite mer färgglad kollektion (efter att ha provat Gina Tricots som satt så konstigt att jag fick tillbakablickar på mitt forna jeans-helvete). Well, ser ut som att jag inte behöver vänta längre!
De kommer ut med tre nya färger: Sunset Coral, Vintage Orchard Lavender och Monterey Blue. Och de ska finnas ute i butik just i detta ögonblick!

scandinavian easter.


(clickable pictures)

UO/WEEKDAY


french connection home.

french connection

moose girl.Kom på mig själv att säga "fölk" istället för "folk".
Dock har jag ännu inte riktigt bemästrat dialekten i "ÄELG". Låter så ansträngt och fel varje gång att jag tror jag nöjer mig med stockholmskans ELG.

inspo: i'm all about blue detalis


tumblr
Follow Me on Pinterest

fashion porn.
magdalena frackowiak by lachlan bailey via ilovewildfox

sale x2


20120326Hit, dit, hit, och nu är jag här igen.
Helgen spenderades med fika på ålderdomshem (ja, vi hälsa på någon, inte så att vi ba gick dit för gratis fika), lite släng på Blåberget, och på vägen tillbaka såg jag en helt underbar bäck att dagen efter drog jag Peter dit, så vi gick lite runt Sidsjön och fick sol på oss.
Samt spånade vi idéer om vad ska göras i stugan. Vi vill förlänga bron, göra soldäck, och även göra en liten inglasad del. Peter och hans far säger bränn ner skiten och ta försäkringspengarna haha, visst vill man, men ibland får man bara göra det bästa av vad man har.

stream of life.follow me!

Dagen har bestått av en vandring kring bäcken och samt en del nynnande på "små lätta moln, ser jag på din himmel, din himmel som är blå..."

blue frames.


(clickable pictures)

coffee and strawberries.


via made-for-fashion

time to grow up.En återkommande fråga: varför känns vissa saker som vilken annan sak som helst, medan andra bara säger Stop!
Som tur har man världens mest förstående vän, ibland när man tror att han ska komma hem arg på mig för jag beter mig som ett barn så blir man överraskad att möta motsattsen.
Och det är där man blir lite gråtfärdig över sin uppväxt och människor man mött. Varför antar jag att han blir arg? Jo för hela mitt liv har folk klankat ner på mig, inte låtit mig få ta den tid jag behöver, inte vetat hur de ska hjälpa mig, bara skrikit på mig för minsta lilla. Och plötsligt i vuxen ålder finner man sig själv tro att Alla är sådana, och så fort man tror man gjort något dåligt försöker man gömma sig och förbereda sig på det värsta som väntar.
Att ha levt i rädsla i många år har satt sina spår.

isn't it funny.
via bella185
Drömmar alltså, det är där man kan släppa lös sin grudge på folk utan att bli hatad.

Och ja, vad tycker ni om att menyn följer med? (gäller bara på dator, vart störande på mobil)
Jag är dock jättenöjd.. eller ok, ska kanske i framtiden gör den mer osynlig; typ att man håller musen och den droppar ner *spånar idéer*..


green&yellow.

whowhatwear

tjocktv.Hur mycket jag än gillar den så måste den dö, och helst typ nu. Tyvärr verkar den inte vilja gå bort anytime soon... och mamma som hade otur med platttvn som dog efter ba 4 år(!). Vet inte exakt hur gammal denna lillburk är men ja, dessa säljs ju inte längre så låt oss säga minst 15 år. Bara nästan lika gammal som jag!

not kling.


via columbine

Innehållet har alltid varit kanon, det enda jag irriterat mig på var att Elin behövde pryda varenda omslag vilket känts sisådär amatör-guppy-hej-jag-har-lanserat-en-egen-tidning-och-därför-ska-mitt-fejs-va-på-framsidan-varenda-månad.
Så jag är väldigt glad att de kommer från och med nu lyfta fram nya ansikten!

inspo.


tumblr

Follow Me on Pinterest


girls gone wild.


20120321Termomentern står på plus. Tjockjackan börjar bli för varm. På gatorna strossar kvarterens katter. På marken gräver vårlökarna sig fram. Och på himlen ser man gässen flyga i Vårens tecken.
Det känns, det går fort nu, det är äntligen vår.

standing at the shore.


navigation.

Just nu är jag mer intresserad av att pilla på bloggen än att faktiskt blogg eller göra annat.
Ni kanske märkt alla ändringar eller så har ni kanske inte märkt av något alls, men för att ni ska få ut det mesta av bloggen så har jag sammanställt en liten pedagogisk bild om fem nya funktioner Peter och jag har jobbat på:Klicka för att förstora!

1. Sökfunktionen har fått sig en ny design och den funkar! Tror det har gått ett år sen blogg.se stängde av den funktionen och aldrig fixat den. Men nu så!
2. Inläggstitel, nu kan man lätt klicka på den för att komma till inläggssidan, eller så går det bra att använda den gamla hederliga "permalink"-länken.
3. Top-Link Scroll, så fort du scrollar ner på sidan dyker denna triangel upp som tar dig snabbt till toppen! Visst, det finns ett kortkommando på tangentbordet för detta, och i telefonen är den inte lika nödvändig, men ibland är det roligt med knappar.
4. Share, såklart vill jag att ni ska dela er med er av min blogg och jag vill att det ska va enkelt. Därav finns den där så ni kan sprida min inspiration vidare!
5. Kommentera mera! Kommentarsfältet har varit lite försummad ett tag, missmatchad font och så. Men nu har den fått sig ett lyft med en drop-down funktion, som du även hittar utan att behöva klicka dig in på inlägget!

Sedan ha man ju fått ny färg, skrotat den rosa man haft i så många många många år. Helt ärligt är jag inte rosa (inte längre iaf). Ändrat lite fonter osvosv. Små saker helt enkelt.
Vi har försökt se till att bloggen ser lika bra ut i alla olika browsers (FF, IE, Safari, Chrome), men finns alltid något som man inte ser.
Så som vanligt, berätta om något inte fungerar, kan bli bättre eller om ni gillar de nya förändringarna!

early breakfast.inspo.


tumblr

Follow Me on Pinterest


blazer+whiteshirt+blackleathershorts.large product image

(H&M blazer, Frk. shirt and vintage leather shorts
=
Acne Blake blazer and Lou cotton shirt
, Rag & Bone Portobello shorts)

Sitter nu och trånar lite efter ett par Acne Bacall shorts så man kan efterlikna Rumi Neely. Och när man ändå är igång, varför inte dessa också! (Lite för mycket länkar nu)
H&M hade ett par liknande/matchande shorts till blazern, men jag gillade inte skärpet som följde med och hur dem satt - 36 var för stort, 34 var för litet haha så ja det sket sig.

20120319Lite ordning och reda i skafferiet!
Allt som fattas är en Dymo, dock kanske man ska inte lämna den i mina händer, känner redan att jag kommer få the urge att tagga varenda pryl i lägenheten (t ex, lampa, TV, kruka, skåp, bestick, mm).

På gatorna sopas sanden upp och bortsett från den iskalla vinden så känns det tillräckligt vår för att jag ska få lusten att tvätta fönsterna! Så det är vad jag ska göra nu. Peter har det allt bra...

filling in the blank canvas.(clickable pictures)

samples.


from top to bottom: Clinique high impact mascara, Giorgio Armani eyes to kill, Lancôme hypnôse drama, Sensai 38°C

Gillar alla förutom hypnose drama, vet inte om det är bara min prov eller så, men den får med alldeles för mycket mascara på borsten att det är omöjligt att det inte blir klumpar och det hatade spider-eyes. Annars har jag alltid gillat vanliga hypnose.
Georgio Armani är fortfarande bäst hittills, tyvärr så håller den på att bli gammal och torka ut och jag är inte redo att betala för full size riktigt än...

FAA


H&M press

Årets FAA-kollektion har allt du behöver för att se cool ut på festivalen typ.
Mina favoriter är bikinin med solglasögonen, matchande mobilfodralet (inte på bild) och kimonon.
Roligt med snygga plåster, fjädermaskar och strandhanddukar också! Och skorna känns lite á la Jenna ESP - Jeffrey Campbell.
Blir kul att få ta på sakerna som kommer ut den 26:e April i alla Divided-avdelningar!

miss untitled.Jag vet att nyårsafton och sådant är över, men jag vill bara skriva några ord om detta plagg som förgyllt ganska så många av mina nyår...
Jag älskar mönstret och formen och hur bara enkel och stilren den är. Ibland bär jag skärp till den, men den är vackrast så här. Det är ingen klänning utan en gammal glitter-tröja i storlek XL som är upphittad ur mammas sida av garderoben. Därav kan jag nästan försäkra mig om att ingen annan (åtminstone jämnårig) har en liknande.
Inte heller tillhör den något särskilt märke.

En av dem finaste och mest unika plagg jag har helt enkelt.

20120316Vad surt, fick veta att jag måste byta plattform på bloggen för att kunna fixa de funktioner jag vill.
Förmodligen blir det Wordpress då. Problemet är väl att flytta bloggen och allt annat skit som ser ut att kosta pengar... och i slutändan är jag inte mycket av en storbloggare för att ta till sådana nödvändigheter att jag får nästan bara nöja mig och göra det bästa av vad som går och fixa.
Det som hindrar mig är att blogg.se tillåter inget annat än bildfiler att få laddas upp. Och det där med "äldre inlägg"-knapp på framsidan stödjer inte dem. Så ja, man känns sig lätt begränsad... som med allt annat.

spanish minimalism.


via desiretoinspire

Har snart gått ett år sen P och jag på börja renoveringen i lägenheten med att lägga terra cotta klinker i köket. Sen dess har det stått still med ändringar då det vart inte världens enklaste att bara riva köket. Tänker inte gå in på detaljer, men lång historia kort angående golvet så var jag inte helt förtjust i det till en början. Tycker det är lite svårt att göra något modernt med det, men efter dessa bilder har jag fått inspirations-boost och jag tror vi ska lägga resterna av klinkern i badrummet! Blir även billigare istället för att köpa nytt.
Gillar verkligen den Spanska Minimalismen, väldigt jag faktiskt.

20120315

follow me

Har pillat på bloggen mestadels hela dagen igår. Och efter P kodat på jobbet så fick han komma hem och koda mer
haha han har det inte lätt den pojken...
Jag är ganska nöjd so far, känner att jag platsar bland dem mest användarvänligaste bloggar. Finns nästan bara en sak kvar att fixa och det är menyn, den ska få sig en liten cool funktion...

Jag är fixerad vid att ha saker som ingen annan har, men det roliga är väl att mitt i allt unika så är man som alla andra; alla härmar alla. Vad jag kan nöja mig med är att jag gör det lite bättre (mestdadels för jag har P).
Och låt oss inte börja prata om storbloggarnas webbdesign... Jag är sådan som dömer böcker efter omslaget, och jag kan väl erkänna att webbdesignen på en blogg utgör mer än 50% ifall jag vill följa personen eller inte. Därav läser jag och varken tittar jag in på alla storbloggar, har ingen aning om vad de har för sig. Och dem som har fin design bloggar oftast åt något företag där dem inte behövt bry sig.

Men man ska bry sig, och man ska inte alltid utgå ifrån vad man själv gillar, liksom kill your darlings och less is more. Det är mina tips. Och detta kommer från någon som en gång haft en riktig plottrig design med Tokidoki bakgrund!
Ja, vi alla har väl haft våra perioder av way too much och sig själv i headern... För övrigt tycker jag det är barnsligt att ha sin bild i headern... Sen kan folk få argumentera med sina "men det är ju Jag som är produkten..." osv. Och sen kommer man in på ett annat ämne om bekräftelse som jag kan skriva en hel bok om... Men det tänker inte jag, jag tänker sluta nu. Njut av min bloggdesign istället vetja! Den blir bara bättre. Och va så fina att kommentera om det är något ni tycker fattas i designen! Ett "äldre inlägg" längst ner på framsidan är på väg kan jag väl säga!

tumblrinspo.

tumblr

dream office.


(Clickable pictures)

ett hus i solen.

c-o-l-o-u-r-i-z-e:  •∂azzℓιηg Bℓυe ~•
via tumblr

Helt ärligt, av alla coola, moderna, minimalistiska, fishbowl-hus vill jag nog inget mer än gärna bo i ett kritvitt stenhus med terrakottaklinker och turkosa knutar vid lika blott vatten.
Det är fan drömmen min.

good morning.


pinterestinspo.


 

Follow Me on Pinterest


new in.1. swimmingsuit, adidas by stella mccartney 2. perfume, kicks 3. blazer, mango 4. book, american beauty by Claiborne Swanson Frank & Genevieve Bahrenburg 5. skirt, monki 6. earrings, mango 7. shoes, topshop 8. bag, h&m

crystals.


spend or save.


(clickable pictures)

sjukling.Drogar ingefärsté med citron och honung. Men hur mycket jag än proppar upp mig själv med zink, c-vitamin och antioxidanter verkar viruset inte vilja släppa taget. Har t o m hunnit smitta Peter!
Aja, återkommer när bättre dagar intar...

i went to buy marni for h&m and all i got was this bag.


"Jag gick vid 12 tiden då var det nästan inget kvar, fick bara en påse."

Haha min mamma är nog fan sötast!

you keep me under your spell.


chalayan fw2012.


via style.com

pinterestinspo.Follow Me on Pinterest

mason pearson.Sen födelsedagspresent ifrån P.
Mitt hår må va långt men med längd kommer tovor och jag insåg att det är dags att investera i en bra borste.
Blev en white handy bristle/nylon mix och jag tror jag är kär.


Skriver kanske en mer utförlig recension efter några veckors användning, men av dem tovor jag fått bort hittills och hur lent mitt hår blev får den A+++!

<3


Känner mig absolut inge bra i hals å kropp, men det är bara att börja packa.
Såklart som vanligt när det kommer till att hålla tider drömmer jag hur jag missar tåget eller något och blir skitsur på mig själv och tänker, "nu måste jag betala dubbelt!" Dyra biljetter uppskattas ej.

Ses i norrland!

20120306Kanske var en dålig idé att tjuvstarta med lunch på balkongen, känner mig lite snuvig. Å andra sidan kan det va mamma som finally smittat mig. Men man kan inte förvänta sig annat av en Stockholmare så här års. höhö

Har köpt tågbiljett och imorrn drar jag norrut igen. Känns konstigt dock, som en klump i magen. Visst vill jag va med Peter, men då är det där med två liv igen som inte går ihop distansmässigt. Eller så är det dem där 2h och 38min av rastlöshet som skrämmer mig.

tumblrinspo.


via my tumblr

pierre balmain.


via style.com

spring is near.


Har spenderat mestadels av dagen rensat gammeldatorn, överfört filer till en extern hårddisk and so on. Den har blivit missunnad nu när både mamma och jag har våra egna laptops och iPhones, så den ska tillbaka där den kom från. I framtiden så kommer förmodligen en iMac ta upp en liten plats på skrivbordet, men just nu räcker det.

Har även städat ur balkongen (den används som ett lager under vintrarna), och med inglasad balkong, lånad infravärme, tjocksockor och en kopp te så fryser jag inte till döds här ute. Känns nästan som att vara innomhus.

summer/beach/knits.


NastyGal

samples.Nytt i badrumsskåpet!
Haha, börjar bli som mamma, har så mycket krämer att man vet inte vad man ska smörja in sig med.
Blir oftast, "idag känner jag för lite SPF!" Eller, "idag känner jag för mycket fukt!" Osvosv

Ni som följt mig ett tag (läs: 2-3 år) kanske vet att jag lider av vuxenakne. I fredags var jag hos hudläkaren, och fick klart godkänt om att inga fler träffar behövs! Betyder inte att jag är frisk, nej, kommer alltid ha problem, men förhoppningsvis såna där vanliga problem, en liten finne här, en där, inga cystor och liknande vulkanutbrott!
Och ifall dem börjar uppstå igen så ska jag bara ringa min läkare innan det blir värre.
Jag har lite före-/efterbilder som jag hade tänkt visa i ett annat inlägg, och även mycket text om vad jag fått använda och använder nu. Vad som orsakat min akne, vad jag är begränsad till m.m.
Vet inte om ni är överhuvudtaget intresserade av att veta om nånting av det, ni kanske har perfekt hy? Men sånt skiter jag i, kanske nån stackare i förbifarten finner inlägget och finner någon slags hjälp.

all cats are grey.


1. shorts, TopShop 2. blouse, Monki 3. trousers, Weekday 4. nailpolish, OPI "Suzi takes the wheel" 5. eyeshadow, Smashbox 6. bag, H&M 7. bag, Monki 8. shoes, Weekday

Do you like it this way or prefer clickable pictures?

i'm also a human being.


Careless Edition

Lite inaktiv, men sånt som händer när man (*host*) skaffat sig ett (tillfälligt) liv.
Har lite materiella-bekymmer/dilemman just nu. Ni vet, "köpa... eller inte köpa... köpa... eller inte köpa..."
Slutar med att man inte köper, vänder klacken, känner avund till de som köpte, känner sorg i en ynka minut, går vidare med mer pengar i fickorna.

Nejmen ååh, varför ska allting va så svårt.

BEATRIXE S/S 12


beatrixe
dagens inspo.
Blev lite sugen på att införskaffa mig ett par turkosa shorts..
Eller göra egna färgglada shorts, och med tyget som blir över sy till på ärmarna så det blir matchande (som bild tre).

vintage.fyndade igår ett par klassiskt svarta lädershorts och kjol.
Kjolen måste dock kortas av lite grann, så den visar jag inte förren den kommit tillbaka ifrån skräddaren.
(vilket blir typ om en månad då jag åker till Hudik och blablabla)

400 kr vart det ändå. Fynd!

tumblrinspo.


tumblr